“Blijf jezelf telkens opnieuw uitvinden”

In 2019 spraken we ondernemers over hun plannen voor 2020. Dat leverde mooie ideeën, en dromen en acties op. Maar 2020 werd natuurlijk een heel ander jaar dan we van tevoren konden bedenken.
Daarom hebben we een aantal ondernemers opnieuw opgezocht en ze een paar prangende vragen gesteld. Want die plannen die ze hadden voor 2020, wat is daarvan terecht gekomen? Zien ze deze periode als crisis of als kans? En dat levert weer mooie tips voor u op: doe er uw voordeel mee!

Kijk mee naar Marieke, die begin 2020 moeder werd en haar 2e bedrijf wilde starten. Ze heeft haar plannen aangepast vanwege Corona, maar dat leverde mooie nieuwe kansen op. Met de podcast die ze is gestart, praat ze met missie-gedreven ondernemers om anderen te inspireren.

 

Om deze video te kunnen bekijken dienen marketing cookies geaccepteerd te worden. Klik op deze link om de cookievoorkeuren aan te passen.

 

Gaat u nieuwe activiteiten ontplooien? Bedenk dan dat die andere risico’s met zich meebrengen.

Welke risico's loop ik?

Deel uw verhaal

Bent u ondernemer en kon u door de coronacrisis niet meer ondernemen op de manier zoals u gewend was. Dit vroeg waarschijnlijk om behoorlijk wat aanpassingsvermogen. Waar zag u kansen? Deel uw verhaal met ons en inspireer andere ondernemers. Wij zijn benieuwd!