Duurzame bedrijfspand van aannemer kwakkenbos

Hoe houd je je medewerkers duurzaam inzetbaar?

‘Duurzaam inzetbaar’, oftewel: zo lang mogelijk met plezier aan het werk, dat wil elke werkgever voor zijn medewerkers. Maar hoe bereik je dat? Aannemersbedrijf Kwakkenbos schakelde daarvoor Building Human Talent in. Elise Burger, oprichter/directeur van Building Human Talent, vertelt hoe zij Kwakkenbos gaan helpen het maximale uit de 80 medewerkers te halen: voor de organisatie én voor henzelf.

‘Kwakkenbos ziet in hoe belangrijk tevreden medewerkers zijn, zowel op kantoor als op de bouwplaats. Maar als medewerkers niet het werk doen waar ze blij van worden, als de fysieke inspanning te zwaar voor ze is of de balans werk-privé niet optimaal, dan zijn ze niet zo productief als je zou willen. Misschien moeten ze zelfs eerder stoppen met werken dan gepland. Na gesprekken met het MT gaan we de medewerkers nu zelf vragen wat ze nodig hebben om gemotiveerd aan het werk te blijven. Dat is niet alleen in iedere organisatie, maar ook voor iedere afzonderlijke medewerker anders.’

Om deze embed te kunnen bekijken dienen marketing cookies geaccepteerd te worden. Klik op deze link om de cookievoorkeuren aan te passen.

Nieuwsgierig naar de resultaten? Binnenkort leest/ziet u hier meer over dit traject.